Kies jouw beurs!

Locatie en openingstijden

 

Openingstijden

Woensdag 8 november 2017, 14:00 - 21:00 uur 
Donderdag 9 november 2017, 14:00 - 21:00 uur

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken of met de trein. Bezoek je de beurs met je klas? Dan is de kans groot dat je decaan of mentor het vervoer heeft geregeld.

IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Te voet bereikt u de IJsselhallen in tien minuten vanaf het NS-station van Zwolle. IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28 en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

Gratis Parkeren

Een groot parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid en prima bewegwijzering vergroten de ‘auto-vriendelijkheid’ van IJsselhallen Zwolle.

Kom je graag met de trein?

Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. Je ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland. Je treinkaartje bestel je eenvoudig online via de spoordeelwinkel vanaf begin september.

Aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Noordoost is voor iedereen gratis na registratie. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct in je mail. Print het ticket met barcode uit en vergeet het niet mee te nemen naar de IJsselhallen.

Ook je ouders, vrienden en klasgenoten dienen zich vooraf te registreren. Klik hier om je aan te melden!