MBO Boulevard

Je wilt naar het mbo. Maar wat past nou écht bij je?

Er is veel keuze in mbo-opleidingen, maar wat past nou écht bij je? Om jou als toekomstig student beter zicht te geven op de vele mogelijkheden binnen het mbo, hebben een aantal Zwolse mbo scholen de handen ineen geslagen. Samen presenteren zij hun opleidingsaanbod op Onderwijsbeurs Noordoost, 4 & 5 oktober in Zwolle, waar zij een ‘MBO Boulevard’ inrichten.

De interessegebieden staan bij de voorlichting centraal. Ontdek welke opleidingen je binnen die gebieden kunt volgen. En ga vervolgens in gesprek met de mbo-instellingen waar je de opleiding kunt volgen. Daarnaast worden er voorlichtingsbijeenkomsten over de interessegebieden gegeven op de eerste verdieping van het Beursgebouw.

Voorgaande jaren ontvingen we signalen van decanen en bezoekers dat het aanbod mbo-opleidingen op de beurs niet goed zichtbaar was. Met deze vernieuwde aanpak hopen de mbo-instellingen de toekomstige studenten beter zicht te geven op de vele mogelijkheden binnen het mbo. Met als uiteindelijke doel; iedere toekomstige mbo student op de juiste opleidingsplek. Tot op de Onderwijsbeurs!

MELD UW KLAS(SEN) HIER AAN Bekijk hier het programma