Viattence

https://www.viattence.nl/werken-en-leren/

Standnr: 98

MBO, Leerwerkbedrijf

Viattence

Werken en leren bij Viattence, daar zijn volop mogelijkheden voor.
Viattence zoekt toekomstige collega’s die oprecht nieuwsgierig zijn en onze cliënten willen kennen. Die vragen durven stellen en aandachtig luisteren naar het antwoord. Die altijd zoeken naar oplossingen met als enige doel onze cliënten de zorg en ondersteuning te bieden die zij wensen. Werk jij op basis van vertrouwen en gericht op het resultaat voor de cliënt? Vind je het leuk samen te werken in een team met professionals en vrijwilligers? Dan ben je bij ons op je plek!

BBL
Voor (toekomstige) medewerkers die werken en leren willen combineren zijn diverse Beroeps Begeleide Leerweg trajecten (BBL) mogelijk. Je gaat daarbij één dag in de week naar school. Daarnaast werk je binnen Viattence.

Praktijkopleiding BOL
Daarnaast biedt Viattence de mogelijkheid tot een praktijkopleiding via een Bol traject. Je werkt en leert bij Viattence.

MBO opleiding en stage of vakantiewerk
Wil je een MBO opleiding gaan volgen dan kun je bij Viattence stagelopen en vakantiewerk doen om praktijkervaring op te doen naast je studie.

Werken in de ouderenzorg biedt veel voldoening, bezoek onze stand en ervaar het zelf!

 

Bij de Viattence stand 98 “beleef je de zorgverlening”  met de  B overall van Care for Level. Je kunt ervaren hoe het voor een cliënt is om een verpleegtechnische handeling te ondergaan, een wond te verzorgen en een injectie te geven als verzorgende.

Ervaar zelf de zorg met dit bijzondere pak