PM B.V.

https://www.pm.nl

Standnr: -

Leerwerkbedrijf

PM B.V.

PM B.V., onderdeel van de PM-Group met vestigingen in Dedemsvaart, Hengelo en Almere, is een familiebedrijf in Dedemsvaart met een klantenkring over de hele wereld. PM ontwikkelt rechtgeleidingen, ook wel lineaire lagers genoemd, en is gespecialiseerd in het produceren van precisie onderdelen en positioneersystemen, waarmee materiaal nauwkeuriger verplaatst kan worden.  
 
Veel van de door PM ontwikkelde producten worden gebruikt in hoogwaardige technische apparatuur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderdelen voor apparatuur in ziekenhuizen voor onderzoek of bestrijding van bepaalde ziektes of aan geavanceerde computerchips voor elektronische apparaten. 
 
PM bestaat al ruim 50 jaar en behoort tot de wereldtop in haar sector. Bij PM worden de meeste onderdelen in eigen huis geproduceerd.  
 
In Dedemsvaart werken dagelijks ruim 200 werknemers op verschillende niveaus. Dit varieert van werken aan uitdagende technische vraagstukken voor de ontwikkeling van de producten en het testen daarvan, tot en met het assembleren van de verschillende onderdelen. Iedereen werkt met groot enthousiasme en inzet om de klanten wereldwijd de best mogelijke kwaliteit te leveren. 
 
PM richt zich op het leveren van producten met maatvariaties tot op één duizendste van een millimeter. Hiervoor maakt PM gebruik van de meest moderne productietechnologieën. Het vakmanschap van de werknemers is daarbij van doorslaggevend belang. Mede door de diversiteit aan projecten en klanten zijn er bij PM veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.