Nederlandse Spoorwegen

https://werkenbijns.nl/werkgebieden/techniek/techniekfabriek/

Standnr: 18

MBO, Leerwerkbedrijf, Algemene informatie

Nederlandse Spoorwegen

NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Met het drukste spoorwegnet van Europa, de meest complete reisplanner van Nederland en het grootste deelfietssysteem ter wereld. Dat draait natuurlijk niet vanzelf, daar komt veel bij kijken. Om dit te realiseren zijn we altijd op zoek naar talent, overal in de organisatie. Zo ook bij de TechniekFabriek!

Omdat je het snelst leert in de praktijk, hebben we bij NS de TechniekFabriek opgericht. Het eerste jaar is een BOL-jaar (Beroeps Opleidende Leerweg), waarin je 4 keer een tweewekelijkse stage volgt op een NS Service- of Onderhoudslocatie. Het tweede jaar is BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) en werk je voornamelijk op zo’n locatie. Zo leer je de nieuwste technieken kennen en gebruik je jouw talent om aan de treinen van de toekomst te sleutelen. Wie wij zoeken? Vmbo’ers en mbo’ers die de opleiding mechatronica op mbo 2-niveau willen halen.

De kosten van je opleiding nemen wij voor onze rekening. Dus je schoolgeld, lesmateriaal en de benodigde werkkleding krijg je van ons. Bovendien krijg je in het eerste jaar ook nog een stagevergoeding, en in het tweede jaar salaris. Na de opleiding heb je een diploma mbo 2 mechatronica en ben je helemaal klaar voor een baan als monteur.

Lijkt je dit interessant? En wil je nog meer informatie? Kijk op onze website www.werkenbijns.nl/techniekfabriek.