Livingstone

Livingstone

Onze reizen
Samen de wereld mooier maken. Die uitdaging gaan wij graag aan!
Voor jongeren organiseert Livingstone prachtige werkvakanties. Voor ondernemers indrukwekkende projectreizen. Samen met goede doelen maken we missiereizen. Samen met scholen werken we aan een waardevolle invulling van internationaliseringsprogramma’s. We organiseren reizen op individuele inschrijving of samen met groepen.

Samen sterk
We willen met zo veel mogelijk jongeren wereldwijd in beweging komen. Door ons samen sterk te maken voor een duurzaam project leren we elkaar, de wereld en onszelf op een andere manier kennen. We werken op gelijkwaardige basis samen aan duurzame projecten. Ook jij bent welkom! 

Oprechte betrokkenheid
Tijdens onze werkvakanties willen we laten zien dat armoede, onrecht of verdriet een ander geen tweederangs mens maakt. Juist door oprechte betrokkenheid en gelijkwaardig contact, beteken je echt iets voor elkaar. De verbondenheid die tijdens een werkvakantie ontstaat: daar gaat het ons om.

Werkvakantie met Livingstone
Ga op avontuur, maak kennis met een andere cultuur en ontmoet inspirerende mensen. Samen werk je aan een hoopvol project. Het is verrassend hoeveel je van elkaar leert en voor elkaar betekent. Ga de uitdaging aan, het is het meer dan waard!

Meer info:
Kijk voor meer informatie op onze website www.lst.nl of neem contact op met info@lst.nl