Hanzehogeschool Groningen

Hanzehogeschool Groningen

Goed dat je serieus werk maakt van je studiekeuze. Het vinden van de juiste studie kan lastig zijn. Gebruik daarom de Onderwijsbeurs om een eerste indruk te krijgen van de onderwijsinstellingen en studies.

Kies je bewust voor een studie, kies dan ook je hogeschool en studiestad bewust.

De Hanzehogeschool Groningen levert al meer dan 220 jaar een bijdrage aan de samenleving. Tegenwoordig doen we dat door in te zetten op Energie, Healthy Ageing en Ondernemerschap. Oude energievoorraden raken op, hoe stappen we over op duurzame energiebronnen? We leven steeds langer, maar hoe blijven we gezond?

We zijn ervan overtuigd dat de antwoorden op dit soort vragen essentieel zijn voor de toekomst van ons allemaal. Ligt jouw passie bij het starten van een eigen onderneming? Dan stimuleren we je daar graag in en bieden we je alle ruimte om die al tijdens je studie te ontwikkelen. Door je daar in je studie al in te verdiepen is jouw toekomstige kennis van belang voor jouw toekomstige werkgevers. Zo zijn ónze sterke punten straks ook jóuw sterke punten. Ook als het gaat om talentonderwijs lopen we voorop. Bij elke studie is het mogelijk om een talentroute te volgen, waarmee je meer haalt uit je studie en je talent.
Waar je interesse ook ligt, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

En "Er gaat niets boven Groningen" klopt echt, als je het onze studenten vraagt. Volgens het onderzoek van Elsevier Beste Studies vinden zij Groningen de leukste studentenstad van Nederland.

Bezoek onze stand, vraag brochures aan en bezoek ook zeker onze open dagen. 
Wil je hulp bij het maken van je studiekeuze? Ga dan vooral in gesprek met de adviseurs van Hanze Studiekeuzeadvies.

Veel succes met je studiekeuze!