Bouwmensen Rijssen

Bouwmensen Rijssen

Bij Bouwmensen Rijssen leiden wij jonge mensen op tot vakmensen, niet alleen in de bouw, maar ook in de timmerindustrie. Een baan met toekomst. Wanneer jij in de toekomst voor een leuke werkgever of zelfstandig aan de slag wil in de bouw, dan is Bouwmensen Rijssen jouw startpunt voor een toffe baan. 

Het werk in de bouw is leuk, uitdagend en mooi. En bouwbedrijven en timmerfabrieken in de regio zijn altijd op zoek naar jonge en gemotiveerde vakmensen. Bij Bouwmensen Rijssen ga je niet alleen naar school, je hebt tegelijkertijd een baan. Én krijg je dus meteen een goed salaris! Je werkt bij een bouwbedrijf of timmerfabriek, volgt onderwijs van het ROC en via Bouwmensen ontvang je praktijkscholing op een uitstekend ingerichte werkplaats. Met een vakkundig en erkend MBO diploma kun je direct aan de slag, want vakmensen zijn schaars!

De voordelen op een rij:
- je ontvangt direct salaris volgens CAO
- baanzekerheid door de grote vraag vanuit de bouw
- 4 dagen werken, 1 dag naar school
- praktijk en theorie onder 1 dak
- kleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen én een gereedschapspakket van Bouwmensen
- extra trainingen en cursussen bij Bouwmensen, zoals veiligheidsinstructie, VCA- rug-/tilcursus 
- Nieuw! Diplomabonus voor BBL-studenten. Als je je diploma haalt in het schooljaar 2020-2021 of 2021-2022, dan ontvangt je een diplomabonus van € 2.500
- 100% vergoeding van leermiddelen. Bouwgerelateerde leermiddelen worden 100% vergoed. 

Neem voor meer informatie en alle opleidingsmogelijkheden gerust contact op met onze vestiging via 0548-517595 of info@bouwmensen-rijssen.nl.