AFS Low Lands: internationale school-, campus- en stageprogramma's voor 15 tot 30-jarigen

http://www.afs.nl/

Standnr: 83

Internationaal

AFS Low Lands: internationale school-, campus- en stageprogramma's voor 15 tot 30-jarigen

Ontdek de wereld en jezelf tijdens een internationaal studie- of stage-avontuur!
Ga de interculturele confrontatie aan, maak plezier en wordt een echte wereldburger.

Via AFS Interculturele Uitwisselingen Low Lands kan jij een schooljaar, een semester of een trimester les gaan volgen in een middelbare school of op een campus in één van onze 60 partnerlanden wereldwijd. Zoek jij een stage of boeiend vrijwilligerswerk? Ook dat is mogelijk!

Wij helpen je bij je keuze voor een schoolprogramma, een folk college, een campus-programma of een stageproject op jouw maat, we helpen je bij de voorbereiding in Nederland en vervolgens  duikt helemaal onder in de lokale cultuur van jouw nieuwe thuis.
AFS-vrijwilligers ter plaatse zorgen ervoor dat jij tijdens je uitwisseling niet alleen naar school of naar je job gaat, maar ook echt toegang tot een lokale gemeenschap en een druk sociaal leven krijgt. Zo word je veel meer dan 'een internationale scholier' maar leer je ook echt de locals, hun cultuur en hun leven kennen.
Afhankelijk van je programma verblijf je in een gastgezin of woon je op een campus (zoals bijvoorbeeld voor ons top-programma in de Deense Folk Colleges). Je krijgt sowieso alle kansen om een nieuwe taal te leren, om uitstappen te maken en Om levenslange internationale vriendschappen te sluiten. 
Ook na thuiskomst blijf je gewoon lid van die grote internationale AFS-familie die je ook de jaren daarna nog tal van kansen tot boeiende internationale ontmoetingen zal geven.

Waag de sprong en stap uit jezelf!