Praktische info

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober aanstaande vindt Onderwijsbeurs Noordoost, hét studiekeuze evenement van Noordoost-Nederland, plaats in de IJsselhallen te Zwolle. In korte tijd worden je leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden op mbo, hbo en universitair niveau. Daarnaast informeert de beurs hen ook over studeren, stage en taalreizen buiten onze landsgrenzen. Graag willen wij je uitnodigen om met je leerlingen een bezoek te brengen aan de beurs.

Openingstijden

Vrijdag 2 oktober 2020 geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 3 oktober 2020 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.
IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Te voet bereikt u de IJsselhallen in tien minuten vanaf het NS-station van Zwolle. IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28 en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

Let op: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Noordoost is voor iedereen gratis na registratie. Zowel jij als je leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvang je direct een toegangsbewijs per mail.
Kies je er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan je e-ticket aan.
Bezoek je de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal.

Klassikaal aanmelden Individueel ticket aanvragen