Praktische info

Onderwijsbeurs Noordoost vindt plaats op vrijdag 1 & zaterdag 2 oktober in de IJsselhallen in Zwolle. Deze twee dagen kunnen je leerlingen weer volop inspiratie op doen voor hun vervolgstudie. De beurs heeft aanbod op mbo, hbo en universitair niveau. Ook is er informatie te vinden over studeren, stages en taalreizen in het buitenland. Komen jullie ook?

Openingstijden

Vrijdag 1 oktober 2021 geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 2 oktober 2021 geopend van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, of met de trein. IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Te voet bereik je de IJsselhallen in tien minuten vanaf het NS-station van Zwolle.

IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28 en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar. Let op: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Noordoost is gratis. Om de beurs te bezoeken heeft iedereen een persoonlijk e-ticket nodig, zowel leerlingen als decanen, mentoren en ouders die de beurs willen bezoeken. Na registratie ontvang je het e-ticket binnen een paar minuten in je mailbox.

In verband met de huidige Corona-maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om de beurs klassikaal te bezoeken. Wij verzoeken leerlingen, ouders, decanen en mentoren om de beurs met maximaal 1 andere persoon te bezoeken. Wij hopen dat het, dankzij positieve corona-ontwikkelingen, na de zomervakantie weer mogelijk is om klassikaal te registreren. Voor het einde van de zomervakantie nemen we hier een besluit over.

Individueel ticket aanvragen