Praktische info

Onderwijsbeurs Noordoost vindt plaats op vrijdag 6 & zaterdag 7 oktober in de IJsselhallen in Zwolle. Deze twee dagen kunnen je leerlingen weer volop inspiratie op doen voor hun vervolgstudie. De beurs heeft aanbod op mbo, hbo en universitair niveau. Ook is er informatie te vinden over studeren, stages en taalreizen in het buitenland. Komen jullie ook?

Openingstijden

Vrijdag 6 oktober 2023 geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 7 oktober 2023 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.
IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Te voet bereik je de IJsselhallen in tien minuten vanaf het NS-station van Zwolle.

IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28 en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar. Let op: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Noordoost is gratis. Om de beurs te bezoeken heeft iedereen een persoonlijk e-ticket nodig, zowel leerlingen als decanen, mentoren en ouders die de beurs willen bezoeken. Na registratie ontvang je het e-ticket binnen een paar minuten in je mailbox.

Kies je er voor om de beurs individueel (zonder leerlingen) te bezoeken vraag hieronder je ticket aan. Bezoek je de beurs klassikaal (met leerlingen), registreer dan klassikaal. 

Klassikaal aanmelden Individueel ticket aanvragen