Praktische info

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober aanstaande vindt Onderwijsbeurs Noordoost, hét studiekeuze evenement van Noordoost-Nederland, plaats in de IJsselhallen te Zwolle. In korte tijd worden uw leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden op mbo, hbo en universitair niveau. Daarnaast informeert de beurs hen ook over studeren, stage en taalreizen buiten onze landsgrenzen. Graag willen wij u uitnodigen om met uw leerlingen een bezoek te brengen aan de beurs.

Openingstijden

Vrijdag 4 oktober 2019 geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 5 oktober 2019 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Bereikbaarheid

U kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer.
IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Te voet bereikt u de IJsselhallen in tien minuten vanaf het NS-station van Zwolle. IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28 en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

Let op: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.

Komt u liever met de trein?

Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. U ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland. Treinkaartjes bestelt u eenvoudig online via de spoordeelwinkel vanaf begin september.

Koop uw treinkaartje vanaf medio september met korting

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Noordoost is voor iedereen gratis na registratie. Zowel u als uw leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvangt u direct een toegangsbewijs per mail.
Kiest u er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan vanaf 1 mei uw e-ticket aan.
Bezoekt u de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal (dit is mogelijk vanaf 1 mei).