HOE BEZOEKT U DE BEURS?

U kunt de beurs klassikaal bezoeken met het gebruik van eigen vervoer of gebruik maken van het door ons georganiseerde busvervoer (vanaf 30 personen). Ook dit jaar is er weer een voordelige treinactie samen met de NS. U ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland. Bestel hier uw treinkaarten.

KLASSIKAAL BEZOEK

U kunt de beurs eenvoudig met uw leerlingen bezoeken door uw klas vooraf aan te melden.
Na registratie ontvangt u direct een mail met daarin een code waarmee uw leerlingen een persoonlijk e-ticket kunnen aanvragen. Zonder geprint persoonlijk e-ticket is er helaas geen toegang tot de beurs. Meld uw klas aan voor een bezoek aan de beurs.

Busvervoer

GEORGANISEERD BUSVERVOER

Op woensdag 7 en donderdag 8 november kunt u de beurs met uw leerlingen, studiebegeleiders en ouders klassikaal bezoeken. Ligt uw school binnen 50 kilometer van de IJsselhallen? Dan betaalt u een kleine bijdrage van € 5,- per inzittende, vanaf 50 tot 70 km betaalt u €6,50 en vanaf 70 km is het busvervoer alleen mogelijk op aanvraag. Na het beursbezoek brengen we u ook weer netjes thuis. Vanaf 30 personen is het busvervoer te reserveren.

Wij gaan uit van een beursbezoek van minimaal 1,5 en maximaal 2 uur inclusief het in- en uitstappen bij de bus.

Klassikaal registreren inclusief busvervoer is mogelijk tot en met 12 oktober.

Vraagteken

WAAROM KLASSIKAAL REGISTREREN?

Na registratie ontvangt u per mail een login voor uw persoonlijke “Management Decanen” portal. U kunt hier zien welke leerlingen al een persoonlijk e-ticket hebben aangevraagd. Op deze plek kunt u eveneens alle e-tickets van de aangemelde leerlingen in één keer uitprinten (mits zij zich via de persoonlijke code hebben geregistreerd). U kunt ook zien wie achteraf de beurs wel of niet hebben bezocht.

Klassikaal registreren is niet alleen handig voor u maar ook voor uw leerlingen. Het ticket is voorzien van een barcode. Wanneer uw leerlingen op de beurs meer informatie wensen van een bepaalde opleiding of onderwijsinstelling, kunnen zij zich laten scannen en zullen zij de voor hen relevante informatie digitaal ontvangen.

Naast bovenstaande voordelen voorkomt het ook lange rijen bij de ingang, wel zo fijn voor u en uw leerlingen.

Klassikaal

BEZOEKT U NIET KLASSIKAAL?

Bezoekt u de beurs niet klassikaal maar wilt u wel uw leerlingen en hun ouders op de beurs attenderen?

Bestel dan hier posters en flyers van de beurs, die u kunt ophangen en uitreiken bijvoorbeeld tijdens ouderavonden.

Vergeet niet om ook even de aantrekkelijke NS actie te vermelden.