Kies jouw beurs!

Informatie voor
exposanten

Onderwijsbeurs Noordoost
7 & 8 november 2018
Reserveer direct een stand

Word gezien op de best bezochte studiebeurs
van Oost-Nederland!

Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding. In deze tijd is het essentieel om direct de juiste studie te kiezen, wat het er voor jongeren en hun ouders niet eenvoudiger op maakt.

Onderwijsinstellingen dienen zich daarom in het oriëntatietraject al te onderscheiden en ervoor te zorgen dat zij bij mogelijke studenten op het netvlies verschijnen en blijven. Het participeren aan een studiekeuze-evenement als Onderwijsbeurs Noordoost is hét middel bij uitstek om uw organisatie aan uw doelgroep te presenteren.

Onderwijsbeurs Noordoost is met bijna 13.000 bezoekers het nummer 1 studiekeuze-evenement van Noord- en Oost-Nederland. De beurs biedt het grootste overzicht van studiemogelijkheden op mbo, hbo en wo niveau en helpt daarmee jongeren bij het maken van een studiekeuze. Naast de mogelijkheden in Nederland biedt de beurs ook informatie over stage en studeren in het buitenland. Bekijk hier alvast de deelnemerslijst.

Voordelen van deelname
Heb je vragen? Wij bellen je graag terug!
Ik ben een
Bel mij terug
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Altijd het laatste nieuws direct in je mailbox? We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom Onderwijsbeurs Noordoost. Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ik ben een
Aanmelden nieuwsbrief
Onderwijsbeurs Noordoost wordt georganiseerd door:
Adresgegevens:
Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop
Contactgegevens:
Tel: 040 - 297 94 94
www.ogz.nl